Nevşehir 1.'si Ürgüp Tesan Fen Lisesi'nden.

Nevşehir Valimiz Sayın İnci SEZER BECEL, EA Nevşehir 1.'si, Türkiye 215'si Öğrencimizi Makamında Kabul Etti.

03.08.2022 519

Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL, 2022 Üniversite sınavında dereceye giren öğrencileri, idareci ve velileri makamında kabul etti. Sayın valimiz Sayın İnci SEZER BECEL, EA Nevşehir 1., Türkiye 215. olan okulumuz öğrencisi Alim DEMİRCAN'ı tebrik ederek hediyesini verdi. Sayın valimiz, öğrencilere ayrı ayrı meslek ve gelecek planlarını da sorduktan sonra tüm katılımcı öğrencilere iyi dilek ve temennilerde bulunmuşlardır.  Ürgüp Tesan Fen Lisesi olarak Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL'e, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet POLAT'a, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş ÖZDEMİR'e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız. Ayrıca öğrencimizin bu başarısında dolayı öğrencimizi ve velilerimizi tebrik eder,  emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

03-08-2022