Selçuk YALÇIN - Okul Müdürü

Çocukluğu Gemerek Arpaözü köyünde geçti. İlkokulu Yeniçubuk Atatürk İlkokulunda, Ortaokulu Kayseri Mustafa Yazar İlköğretim Okulunda, Liseyi Kayseri Lisesinde bitirdi. Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü daha sonra Atatürk Üniversitesi Ortaöğretim Alan Öğretmenliğini (Tezsiz Yüksek Lisans) bitirdi. Sırasıyla Giresun Eynesil Lisesi, Giresun Şebinkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sivas Gemerek İmam Hatip Lisesinde (2,5 yılı idarecilik) görev yaptı. Daha sonra Nevşehir Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Lisesinde Matematik Öğretmeni olarak 6 ay görev yaptı. 2013 Şubat ayında Ürgüp Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür olarak atandı. 6,5 yıl aynı okulda müdürlük yaptıktan sonra 2019 Temmuz ayı itibariyle okulumuz müdürlüğü görevine atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.