2023 Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız Başlıyor.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız 17 Temmuz 2023 Pazartesi Günü Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına Başlıyoruz.

30.06.2022 567

2024 Yükseköğretim kurumları sınavına hazırlıklar kapsamında destekleme ve yetiştirme kurslarımız 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü başlayacaktır. 6 saat Matematik, 4 saat Fizik, 4 saat Kimya, 4 saat Biyoloji olmak üzere her hafta 18 saat destekleme ve yetiştirme kursumuz, her hafta deneme sınavlarımız yapılacaktır. Ayrıca pansiyonlarımızın da 16 Temmuz itibariyle açılması planlanmaktadır. Destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile ilgili ayrıntılara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Ayrıca hazırlıklar kapsamında soru çözüm gruplarımız oluşturulmuş, öğrencilerimizin yapamadığı sorular alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerimiz tarafından çözülmektedir. Öğrencilerimize başarılar dileriz, emeği geçen yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sınıf El Programları

Öğretmen El Programları