Ürgüp Tesan Fen Lisesi

Vizyon: Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.

Misyon: Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

Başarılar:

Saatler: 8.30 15.50
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ALMANCA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 ETKİNLİKLERİ
Proje Çalışmaları: SIRA DIŞI EĞİTİMCİLER DERNEĞİ İLE BİRLİKTE KOD YAZILIMI ÇALIŞMASI,KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ İLE BİLİM, SANAT, SPOR, KÜLTÜR VB ALANLARDA PROJELER YÜRÜTMEK ADINA YAPILAN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

WEB - https://urguptesanfenlisesi.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi Başdere Caddesi No2 Ürgüp/Nevşehir